Prinsessan Madeleine och Min stora dag bjöd in till kalas

Den 16 juni bjöd välgörenhetsorganisationen Min stora dag och Prinsessan Madeleine in barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser till ett kalas på Hovstallet.

Prinsessan Madeleine tillsammans med barn på Hovstallet för sommarkalas, arrangerat av Min stora dag.

Prinsessan Madeleine tillsammans med barn på Hovstallet för sommarkalas, arrangerat av Min stora dag. Foto: Magnus Ragnvid/Min stora dag

Prinsessan Madeleine är beskyddare av Min stora dag. Till dagens kalas inbjöds åtta barn från olika delar av landet till en eftermiddag med överraskningar. Kalaset började med att barnen fick åka limousine till Hovstallet. På plats fick barnen möta och klappa hästar, åka häst och vagn och se ett uppträdande av Tobbe Trollkarl. Till fikat bjöds det på prinsesstårta och flädersaft ute i trädgården.

Vid kalaset fick barnen följa med in i Hovstallet och möta hästarna.

Vid kalaset fick barnen följa med in i Hovstallet och möta hästarna. Foto: Claudio Bresciani/TT

Min stora dag

Min stora dag uppfyller önskningar och skapar glädjefyllda upplevelser, så kallade Stora Dagar, för barn med allvarliga sjukdomar och diagnoser.

Läs mer om Mina stora dag