Kungaparet invigde utställning på Solliden

Den 7 maj invigde Kungaparet årets traditionella sommarutställning på Solliden slott. Utställningen ”Genesis” består av trä- och stålskulpturer skapade av konstnären Susanne Demåne och ställs ut i Engelska parken intill slottet.

Vid invigningen fick Kungaparet en visning där Susanne Demåne berättade om hur hon får sin inspiration från djur och naturens energier, där allt är ett kretslopp som ständigt pågår i allt som lever.

Vid invigningen fick Kungaparet en visning där Susanne Demåne berättade om hur hon får sin inspiration från djur och naturens energier, där allt är ett kretslopp som ständigt pågår i allt som lever. Foto: Pelle T Nilsson/SPA

Utställningen på Solliden visas 12 maj till 2 oktober.

Utställningen på Solliden visas 12 maj till 2 oktober. Foto: Pelle T Nilsson/SPA