Kronprinsessfamiljen besökte Polisen för att önska god jul

Tisdagen den 24 december, på julaftonens eftermiddag, besökte Kronprinsessfamiljen Norrmalms polisstation i Stockholm för att önska god jul.

Kronprinsessan önskar poliser vid Norrmalmspolisen god jul.

Kronprinsessan önskar poliser vid Norrmalmspolisen god jul. Foto: Kungl. Hovstaterna

Kronprinsessparet, Prinsessan Estelle och Prins Oscar deltog vid polisens "utsättning", samlingen för julaftonens eftermiddag- och kvällstjänstgörande yttre personal vid lokalpolisområde Norrmalm, lokalpolisområde Södermalm samt personal vid Polisens regionledningscentral.

Kronprinsessparet, Prinsessan Estelle och Prins Oscar deltog vid polisens "utsättning", samlingen för julaftonens eftermiddag- och kvällstjänstgörande yttre personal vid lokalpolisområde Norrmalm, lokalpolisområde Södermalm samt personal vid Polisens regionledningscentral. Foto: Kungl. Hovstaterna

I samband med att de poliser som skulle arbeta julaftonens eftermiddags- och kvällspass samlades passade Kronprinsessan och Prins Daniel på att, å hela Kungafamiljens vägnar, tacka för det arbete som Polismyndighetens medarbetare utför under dygnets alla timmar och årets alla dagar.

Prinsessan Estelle och Prins Oscar bjöd därefter poliserna på pepparkakor inför julaftonens arbetspass.

Prins Oscar, som tillsammans med Prinsessan Estelle hade tagit med pepparkakor till polisstationen, fick ett polisemblem och en keps i julklapp av poliserna.

Prins Oscar, som tillsammans med Prinsessan Estelle hade tagit med pepparkakor till polisstationen, fick ett polisemblem och en keps i julklapp av poliserna. Foto: Kungl. Hovstaterna

Foto: Kungl. Hovstaterna