Prins Daniel besökte Fihem Bygg & Fastighetsservice

Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa
Motiv: Eva Pålsson berättar för Prins Daniel om verksamheten på Ungdomens Hus i Fittja. Med på bilden är även Yilmaz Zengin och Imran Ahmad. Foto: kungahuset.se
Torsdagen den 15 mars besökte Prins Daniel Fihem Bygg & Fastighetsservice AB i Fittja.
Besöket inleddes med att Imran Ahmad, vd för Fihem Bygg & Fastighetsservice AB Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., berättade om verksamheten tillsammans med vice vd Yilmaz Zengin.

Fihem Bygg & Fastighetsservice arbetar med en rad tjänster så som fastighetsskötsel, städning, reparationer, klottersanering, snöröjning och skötsel av grönområden. Fihem Bygg & Fastighetsservices vision är att ge möjligheter och nya förutsättningar för unga människor med olika etniska, religiösa och nationella bakgrunder att komma in på den svenska arbetsmarknaden.

Efter inledningen på kontoret besökte Prinsen Ungdomens Hus Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Fittja. Ungdomens Hus, som är ett ombyggt sophus, är skapat tillsammans med ungdomar i Fittja. I Ungdomens Hus finns det bland annat cafe, datasal, gym, en biosalong och en musikstudio.

Besöket avslutades med en förevisning av vid det som kommer bli ett gym för kvinnor i Fittja centrum. Gymmet beräknas öppna om cirka en månad.