Kungen delade ut diplom för Ungt Ledarskap 

Föregående 1 2 3 4 5 Nästa
Motiv: Ungt Ledarskaps diplomutdelning i Bernadottebiblioteket. Foto: Kungahuset.se
Torsdagen den 26 april delade Kungen ut diplom till deltagarna i kursen "Värdebaserat ledarskap" i Bernadottebiblioteket på Kungliga slottet.
Diplomutdelningen inleddes med tal av Scouternas generalsekreterare Maria Graner. Därefter talade Farhad Jabbari, direktör vid Sats, om sina erfarenheter som ledare.

Därefter fick de utbildade ungdomsledarna motta diplom av Kungen. I sitt tal sade Kungen bland annat att "ledarskap är svårt, det finns ingen patentlösning på ledarskap. Som ledare blir man aldrig fullärd utan det är av erfarenheterna som man lär sig".

Under eftermiddagen äger ett seminarium rum på Kungliga slottet som även går att följa via Twitter Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om Stiftelsen Ungt ledarskap


Bakgrunden till stipendiet är Kungens engagemang i scoutrörelsen och betydelsen av den ledarskapsträning som scouterna ger tiotusentals ungdomar varje år. Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap ska främja unga människors utbildning i ledarskap utifrån scoutrörelsens värderingar. Det görs genom stipendier, stöd till scoutrörelsens ledarskapsutbildning och stöd till unga människors utveckling och utbildning i ledarskap inom näringsliv, offentlig sektor och ideell sektor.

Läs mer om stiftelsen Ungt Ledarskap Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.