Kungen besökte Geely Holding Group i Hangzhou

Motiv: Kungen tillsammans med Li Shufu, styrelseordförande i Volvo Personvagnar AB samt grundare och ordförande av Zhejiang Geely Holding Group, och Sveriges ambassadör i Kina Lars Fredén vid besöket på Geely. Foto: Kungl. Hovstaterna
Onsdagen den 10 november besökte Kungen, tillsammans med Royal Technology Mission, Geely Holding Group Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i Hangzhou, Kina.
Värd för besöket på Geely var Li Shufu, styrelseordförande i Volvo Personvagnar AB samt grundare och ordförande av Zhejiang Geely Holding Group.

Under sin vistelse i Hangzhou besöker Royal Technology Mission-delegationen även Alibaba Group Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och Zhenjiang Universitetet Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kungen är i Kina på Royal Technology Mission Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., en årlig resa som Kungen genomför tillsammans med IVA, Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Royal Technology Mission är en delegationsresa för svenska företagsledare, myndighets- och högskolerepresentanter på hög nivå. Syftet med resan är att skapa nya kontakter som på sikt kan leda till utökat idé- och affärsutbyte.