Kronprinsessan invigde nya regiondjursjukhuset i Bagarmossen

Kronprinsessan Victoria invigde på torsdagen det nyrenoverade Regiondjursjukhuset Bagarmossen som är ett av Sveriges största djursjukhus. På bilden har kronprinsessan sällskap av labradoren Walter med veterinären Christophe Bujon i bagrunden. Foto Jonas Ekströmer / SCANPIX
Kronprinsessan Victoria invigde på torsdagen det nyrenoverade regiondjursjukhuset i Bagarmossen som är ett av Sveriges största djursjukhus. På bilden har kronprinsessan sällskap av labradoren Walter med veterinären Christophe Bujon i bagrunden. Foto Jonas Ekströmer / SCANPIX
På torsdagskvällen invigde Kronprinsessan Victoria det nyrenoverade regiondjursjukhuset i Bagarmossen.

Efter en omfattande om- och tillbyggnad, med nya rum och med ny teknik kan regiondjursjukhuset hjälpa fler djur på ett bättre sätt.

Nu finns bl.a. fördubblat antal poliklinikrum, utbyggda avdelningar för rehab och operation, en speciell kattavdelning, separata väntrum för hundar och katter, nya avdelningar för intensivvård och operation som är anpassade efter dagens krav på modern djursjukvård.

Regiondjursjukhuset i Bagarmossen har ett upptagningsområde över hela Storstockholm. Renoveringen och ombyggnaden har pågått i tretton månader - under hela den tiden har sjukhuset haft öppet sju dagar i veckan dygnet runt.

Söndagen den 1 oktober hälsas alla djurvänner välkomna till öppet hus mellan klockan 10-16. Då visas de nya lokalerna, och en hunduppvisning kommer också att ske.

Mer information om regiondjursjukhuset samt öppet hus den 1 oktober finns via länken till höger på denna sida.

Upptäck mer